top of page
DSC_8585_edited.jpg

Koulutukset

Järjestämme Hatha- ja Yin joogan opettajakoulutusta.
Katso alta tulevat koulutukset

png_20230630_203211_0000.png

Seasonal Hatha flow joogaohjaajakoulutus 2023

20201031_162125.jpg
20201031_161142_edited.jpg

Onko unelmasi ohjata omia joogaryhmiä tai syventää omaa harjoitustasi tiiviissä pienryhmässä yhdessä muiden kanssa? Tule mukaan Joogakoulu Kirsi Tammessa syksyllä 2023 alkavaan 150h Seasonal hatha flow -joogaohjaajakulutukseen.

Sana yoga on johdettu sanskritin kielestä ja tarkoittaa yhdistämistä. Tässä 150h tunnin joogakoulutuksessa keskitymmekin jooga-asanoiden lisäksi vahvasti myös meditatiivisiin harjoituksiin eli keho-mielen yhdistämiseen. Sana seasonal taasen viittaa luonnonrytmeihin ja flow-sana viittaa virtaavuuteen. Koulutuksen kantavana teemana ovat siis joogan asana- ja meditaatioharjoitukset, jotka muuntautuvat ja virtaavat luonnonrytmien mukaan hoitamaan kehoa ja hiljentämään mieltä.

Koulutuksessa saat valmiudet ymmärtää omaa joogaharjoitustasi syvemmin. Joogan ohjaajana voimme auttaa ja ymmärtää ihmisiä vain sen kautta, mitä olemme itse itsestämme oivaltaneet. Koulutus onkin myös sukellus tutkimaan omaa joogaharjoitustasi, suhdetta joogaan sekä ohjaajuuteen.

 

Lähiopetusjaksoissa opit mm:
- Laajan kattauksen asanoita ja käytännön anatomiaa.
- Asanoiden linjauksien perusteet
- Asanaharjoituksen virtaavuuden ja siirtymät eli flow:n.
- Turvallisen joogaharjoituksen periaatteet
- Asanoiden varioimisen, sekä avustamisen perusteet
- Joogatuntien suunnittelun ja koostamisen erilaisille ryhmille
- Turvallisen tilan ja ilmapiirin luomisen
- Meditaation harjoittelemisen sekä meditatiivisten harjoitusten ohjaamisen
- Joogan pranayma-harjoitteita ja perusteet hengityksen anatomiasta.
- Syvennät ymmärrystäsi rentoutumisesta, resiliensistä ja niiden harjoittelusta ja lisäämisestä
- Yoga nidran ohjaamisen
- Joogista energia-anatomiaa
- Pohdimme ayurvedisen ja kiinalaisen lääketieteen näkemysten kautta luonnonrytmejä suhteutettuna Pohjolan olosuhteisiin.
- Oman äänesi löytämisen ohjaajana
- Ryhmien ohjaamisen käytännön harjoittelun kautta
- Ohjaajan vastuun ja etiikan periaatteet.
Koulutus sisältää myös
- Joogahistorian asiantuntijan Matti Rautaniemen joogan historiaa ja filosofiaa käsittelevät luennot sekä muita vierailijaluentoja.​

 

Koulutus tapahtuu pääsääntöisesti lähiopetuksena alkaen syyskuussa 2023 päättyen helmikuussa 2024. Koulutukseen kuuluu viisi valmistelevaa zoomi- tapaamista syyskuussa ennen koulutuksen alkua. Zoomit sisältävät joogaharjoituksen, tutustumista sekä ajatusten vaihtoa. Zoomit nauhoitetaan ja harjoitukset ovat tehtävissä myös jälkikäteen.

 

Lähiopetus viikonloput ovat pe-su
tai la-su

- 22-24.9.23 pe klo 16,30-20 ja la-su 9-17
- 28-29.10. la-su 9-17
- 18-19.11. la-su 9-17
- 15-17.12. pe klo 16,30-20 ja la-su 9-17
- 13-14.1.24 la-su 9-17
- 9-11.2.24 pe klo 16,30-20 ja la-su 9-​​

 

Koulutus sisältää myös etäopiskelua kotitehtävien parissa sekä ohjausharjoittelua, jota tehdään 5h koulutuksen aikana ja 5h koulutuksen päätteeksi oman ryhmän kanssa. Osa ohjausharjoitteluista on mahdollista tehdä myös Joogakoululla. Saat tästä lisää tietoa Kirsiltä.

 

Seasonal flow joogaohjaajakoulutus sopii hyvin kaikille oman joogapolun omaaville, jotka haluavat ohjata joogaa ja ovat valmiita sitoutumaan koulutukseen ja tehtäviin, sekä säännölliseen joogaharjoitteluun. Koulutukseen voi hakea myös mukaan syventämään omaa jooganpolkuaan, jolloin ei valmistu ohjaajaksi. Koulutuksesta saa todistuksen ja nimikkeen Seasonal hatha flow joogaohjaaja.

 

Sinulla on koko koulutuksen ajan ja myös sen jälkeen tarvittaessa tarjolla henkilökohtainen tuki, sekä myös ryhmän tuki omassa facebook-ryhmässä. Saat myös tukea omien ryhmien käynnistämisen suunnittelussa. On todella tärkeää, että sitoudut koulutukseen ja kaikkiin tehtäviin, jotta saat parhaat mahdolliset valmiudet.

 

Koulutuksen hinta: 1600e + alv 24% yhteensä 1984e, kun olet hakenut mukaan ja maksanut varausmaksun 300e ennen 31.7.2023 ja tämän jälkeen
1700e +alv 24% yhteensä 2108Maksun voi maksaa kerralla tai osissa koulutuksen aikana. Hinta sisältää koulutuksen koko opetuksen sekä vierailevien luennoitsijoiden luennot, kotitehtävien tarkistuksen, 1 näyttö-harjoitustunnin opponoinnin ja henkilökohtaisen palautteen, kirjalliset materiaalit sekä välitarjoilut koulutuspäivissä.

 

Kysy lisää ja hae mukaan;
joogakoulukirsitammi@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova ja paikka varataan maksamalla 300e varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumisen peruuttaminen 2kk ennen koulutuksen alkua on maksuton (Huom! varausmaksua ei palauteta). Peruutus 1kk ennen alkua on puolet koulutuksen hinnasta ja tämän jälkeen kurssimaksu pitää maksaa kokonaisuudessaan. Maksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan.​

 

Pääkouluttaja ja asiantuntijana toimii joogaterapeutti, E-RYT 500h Kirsi Tammi. Kirsi on perustanut Joogakoulu Kirsi Tammen sekä Ilmajooga Kuopion ja opettanut joogaa päätoimisesti yli 10 vuotta. Hän on kouluttautunut laajasti hyvinvoinnin ja joogan alueella. Opettajana ja kouluttajana Kirsi on salliva ja kannustava

 

Tervetuloa mukaan matkalle syventymään joogaan ja itseesi!​

 

Aikaisemmista koulutuksista saatua palautetta";
"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja toteutettu. Sain hyvät valmiudet ohjata joogatunteja turvallisesti ja laadukkaasti. Oli myös erittäin antoisaa tehdä matkaa itseensä, tutkien ja oivaltaen. Kirsin opetus on lujan lempeää perustuen vahvaan ammattitaitoon ja osaamiseen. Myös vierailevien kouluttajien osuudet olivat antoisia. Ryhmämme yhteishenki oli ihanan energinen, rakastava ja hyväksyvä. Kiitos Kirsi upeasta koulutuksesta ja valosta, jonka loistetta jaat meille niin anteliaasti!"
-Sonja, hieroja ja liikuntaohjaaja

 

"Koulutukseen lähteminen oli hyvä päätös. Sain hyvät eväät sekä oman harjoitukseni syventämiseen että muiden ihmisten ohjaamiseen. Opettajana Kirsi olit huomioiva, kannustava ja sopivan jämäkkä. Ennalta sovitut teemat käsiteltiin koulutuksessa kattavasti ja tehtävänannot olivat selkeästi määritelty. Erityisen mukavaa oli se, että asanoiden linjaukseen käytettiin paljon aikaa. Vierailevat kouluttajat täydensivät koulutuksen antia mukavasti."
Puula"

 

Tietoisen joogan ohjaajakoulutus oli huikea sukellus joogan ytimeen. Aivan ihana matka samalla omaan itseen. Koulutuksessa harjoittelimme asanoita hyvinkin tarkasti ja pohdimme asanoiden linjauksia ja niiden vaikutusta lihaksiin, fascioihin, kehoon ja mieleen. Opettelimme hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Mukana oli ulkopuolisia kouluttajia ja heidän anti mm. anatomiaan ja joogafilosofiaan oli hyvä lisä. Tietoisen joogan ohjaajakoulutus antaa hyvän pohjan omalle harjoittelulle ja myös joogan ohjaamiseen muille.
- Mari, fysioterapeutti​​​​​​​​​​​​​​​​

FB_IMG_1547713128224_edited.jpg
20201121_102931_edited.jpg

Hae mukaan koulutukseen

Kiitos ilmoittautumisesta! Vahvistan osallistumisen mahdollisimman pian.

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page