top of page
PB0.png

Mia Jokiniva 9.6 

Nyt on harvinaista herkkua Pohjois- Savon joogeille tarjolla !

Olen super innoissani sillä 9.6.24 Joogakoulun vieraaksi saapuu Villa Mandalan ~ Mia Jokiniva.

Mia johdattaa meidät Shaktin maailmaan energisissä Prana Beats workshopeissa. 

Aikataulut ~ päivän aikana 2 × 2,5h workshoppia Shakti ja Prana Beats teemoilla.: 

 ~ klo 11.30-14.00 Saraswatin ja Lakshmin shaktit / yhdistelmäluento + dynaaminen harjoitus 

~ klo 14.45-17.15 Durgan ja Kalin yhdistelmäluento + dynaaminen ja restoratiivinen harjoitus

Hinnat:

 ~ 59e / yksi workshop 

~ 110e/ kummatkin 2 workshoppia 

Hinnat sisältävät 10% ALV

Saraswatin ja Lakshmin shaktit / 2,5h workshop

Workshopin alkuun kuulet miniluennon näistä kahdesta shaktista. Opit, kuinka ja millaisissa tilanteissa voit soveltaa näiden jumalattarien arkkityyppistä energiaa sekä voimaa tämän päivän arjessasi. Saraswati on luovan taiteilijuuden, musiikin, opiskelun, opettamisen ja tiedon rakastamisen arkkityyppi. Hän on myös ilmaisun, luomisvoiman ja uuden synnyttämisen shakti. Lakshmi puolestaan on runsauden, hedelmällisyyden ja elämän ylläpitämisen feminiini arkkityyppi. Hän on myös ylevän naiseuden, kauneuden ja hyvän onnen shakti.  ~ Luentoa seuraavassa harjoituksessa muutat Saraswatin ja Lakshmin shaktienergiat musiikin rytmeissä eri tavoin asanaksi ja tanssiksi. Lopuksi teet manifestointimantroja ja Saraswatin siemen sekä Lakshmin lahja -meditaatiot.

 

Durgan ja Kalin shaktit / 2,5h workshop

Workshopin alkuun kuulet miniluennon näistä ajan syklin täydentävästä seuraavasta kahdesta shaktista. Opit, kuinka ja millaisissa tilanteissa voit soveltaa näiden jumalattarien arkkityyppistä energiaa sekä voimaa tämän päivän arjessasi.  Durga on luukova taistelijatar, ratkaisujen tekemisen ja oikeudenmukaisuuden puolustamisen arkkityyppi. Hän on myös voitokkuuden ja rohkeuden shakti. Kali taas on syklien päättämisen, irtipäästämisen ja keskeneräisen loppuun saattamisen arkkityyppi. Hän on myös rajojen puolustamisen, totuuden silmiin katsomisen, terveen aggression ja raivon shakti. Kali on valon ja varjon rajan vartija, eikä kukaan ei kävele Kalin yli!  ~ Luentoa seuraavassa harjoituksessa muutat Durgan ja Kalin shaktienergian musiikin rytmeissä eri tavoin asanaksi ja tanssiksi. Lopuksi teet manifestointimantroja ja Durgan ratkaisu- sekä Kalin totuus -meditaatiot.

Ilmoittautuminen: joogakoulukirsitammi@gmail.com

Laita mukaan myös puhelinnumerosi. Ilmoittautuminen on sitova ja maksuttomat peruutukset viimeistään viikkoa ennen. Joogakoululle käy kaikki liikuntaedut.

MITÄ? Shakti* tarkoittaa ‘feminiiniä luovaa voimaa’ ja hindumytologian eri jumalattaria. Prana Beats® tarkoittaa tanssin ja joogan yhdistävää koreografista harjoitusta, joka sopii kaikille. Tässä Mia Jokinivan luotsaamassa kahden workshopin Prana Beats® -sarjassa joogaat ja tanssit kaikken mahtavimpien shaktien johdolla. Liity mukaan herättämään modernit Saraswati, Lakshmi, Durga ja Kali vuorotellen eloon matollasi!

 

MITEN? Prana Beats® -workshopeissa kanavoit shaktien energian musiikin rytmeissä joogan ja tanssin

liikkeeksi, kehon mielikuvituksellisiksi muodoiksi, hengitykseksi ja luovaksi ääneksi/mantraksi. Molemmat workshopit loppuvat siihen, että tiivistät asanaharjoituksessa liikkelle laitetun villin energian viimein takaisin “pakettiin” ja suuntaat sen manifestointiin, joka liikuttaa shaktin voiman omaan elämääsi. Oletko valmis luomaan itsellesi jotakin uutta?

KENELLE? Näissä modernin shaktin työpajoissa emme perehdy perinteiseen joogafilosofiaan tai jumalatarmytologian tarinoihin pitkän kaavan mukaan. Sen sijaan Prana Beats® -workshopeissa tempaudutaan keholliseen liikkeeseen ja musiikkiin shaktin ilmenemismuotoina. Nyt raikaa rock, hiphop, flamenco, reggae, ooppera-aariat, grunge ja funk!  Prana ja hiki virtaavat! Lanteet heiluvat! Biitit raikaavat! Tämä sopii kaikille irrottelusta kiinnostuneille.

EXCUSE ME, MIKÄ SHAKTI? *Śakti on etenkin Intian tantrisessa perinteessä voima, joka liikuttaa ymmärtämään todellisuuden nonduaalisti (ei-kahtia-jakavasti). Se on yhtaikaa feminiinin monet kasvot ja kehot: shakti on rakkautta, rajua energiaa, myötätuntoa, jaloa kuningatarvoimaa, leijonaemon kynsiä ja karjuntaa, alkukantainen synnytysvoima ja lempeän meditaation syvä syli. Shakti ylittää vastakohdat. Siksi shakti on kaikkea, mitä elämän luomiseen, ylläpitämiseen ja luodusta luopumiseen tarvitaan. Ja pian olet sinäkin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Shaktin pyörteisiin!

Ilmoittaudu kurssille

Kiitos ilmoittautumisesta!

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page