top of page
DSC_8585_edited.jpg

Koulutukset

Järjestämme Ilmajooga-, Hatha- ja Yin joogan opettajakoulutusta.
Katso alta tulevat koulutukset

Viiden elementin yin joogan opettajakoulutus

Aika: la-su klo 9-18 (katso viikonloput alta)

Paikka: Joogakoulu Kirsi Tammi

Kouluttaja: Kirsi Tammi

Hinta: yksi osio 600e + 24% Alv

Ilmoittautuminen: vapaamuotoinen hakemus joogakoulukirsitammi@gmail.com

Joogakoulu Kirsi Tammen Viiden elementin yin joogan opettajakoulutus alkaa Kuopiossa helmikuussa 2023

Toimitko joogan, liikunnan tai hyvinvoinnin parissa ja haluat laajentaa osaamistasi ihanan rentouttavan Yin joogan ohjaamiseen? Silloin tämä koulutus on sinua varten!

Tarjoamme sinulle entistä kattavamman ja laajemman koulutuskokonaisuuden. Voit opiskella joko 50h peruskoulutuksen ohjaajaksi tai 100h kokonaisuuden opettajaksi

Viiden elementin yin joogan 100h opettajakoulutus sukeltaa syvälle kiinalaisen lääketieteen oppeihin yhdistettynä yin joogan ihanaan avaavaan harjoitukseen. Saat valmiuksia ohjata erilaisia yin joogan tunteja ja työpajoja.

Koulutus sisältää yhteensä kaksi tai neljä lähiopetusviikonloppua pienryhmässä opiskellen sekä kotitehtäviä ja omien harjoitustuntien pidon.

Koulutuksen aikataulu
1 osio 25-26.2 ja 25-26.3
- la-su klo 9-18
-5h yin joogaa kotona live videoiden välityksellä (omaharjoitus)
- kotitehtäviä ( joista saat palautteen)
- 5h harjoitustuntien pitoa omalle ryhmälle.
Yhteensä koulutus on 50h kokonaisuus.

 

2. osio 6-7.5 ja 10-11.6
- la-su klo 9-18
- meditaatio harjoituksia live videoiden välityksellä (omaharjoitus)
- kotitehtäviä ( joista saat palautteen)
- 2-3h kestoisen teematyöpajan pito omalle ryhmälle.
Yhteensä koulutus on 50h kokonaisuus.

Ensimmäisessä osiossa lähiopetus kokonaisuuksissa opit mm.
- Yin joogan 30 huolella valittua asanaa
- asanoiden käytännönanatomian ja linjauksien perusteet
- asanoiden variaatiot, avustamisen ja turvallisen yin joogan harjoittamisen
- asanoiden tukeminen tukivälineillä
- mindfulnessin perusajatuksen sekä tietoisen Yin joogan harjoituksen
- tuntien suunnittelemisen erilaisille ryhmille
- perustietoa anatomiasta
- restoratiivisen ja dynaamisen yin joogan eron ja tuntien suunnittelun
- ryhmien ohjaus - konkreettinen harjoittelu 5h
- ohjaajan vastuu ja etiikka

Toisessa osiossa lähiopetus kokonaisuuksissa opit mm.
- viiden elementin teorian ja meridiaaniopin
- meridiaani lähtöisen yin joogaharjoituksen koostamisen
- vuodenaika lähtöinen harjoittelu ja tuntien tai työpajojen suunnittelu
- opit tarkastelemaan tunteita ja miten ne liittyvät elementteihin, meridiaaneihin ja sisäelimiiin
- keskeisimpiä akupainanta pisteitä yhdistettynä yin joogaharjoitukseen
- hengitysharjoituksia
- energian kierrättämisharjoituksia sekä meditaatio/keskittymisharjoituksia
- saat myös käyttöösi valmiita tuntisuunnitelmia

Koko koulutuksessa on painotus omakohtaisessa kokemuksellisuudessa sekä asanoiden tietoisessa harjoittamisessa ja kehotuntemuksen oivaltamisessa. Käymme läpi tarkasti valittujen asanoiden linjauksia ja variaatioita. Kiinalaisen lääketieteen ajatukset syventävät ihanasti harjoitusta ja näkemystä hyvinvoinnista, vuodenajoista (seasonal) sekä sisäisestä harjoituksesta.

Koulutus sopii hyvin esim. joogaohjaajille, jumppaohjaajille tai työhyvinvoinnista vastaaville. Tärkeintä on oma kokemus ja kiinnostus yin joogan harrastamisesta tai muu soveltuva kokemus. (kysy lisää)

Sinulla on koko koulutuksen ajan ja myös sen jälkeen tarjolla henkilökohtainen tuki. Koulutuksessa on tiivis tahti ja on todella tärkeää, että sitoudut koulutukseen ja tehtäviin, jotta saat parhaat mahdolliset valmiudet.

Koulutuksen hinta:
- yksi osio eli 50h: 600e + ALV 24% tai
- kaksi osiota eli 100h: 1100e + alv 24%
Yhteensä 1364e (säästät 100e)

Maksun voi maksaa 1-5 erässä.
Kysy lisää koulutuksesta ja hae mukaan vapaamuotoisella sähköpostilla ;
joogakoulukirsitammi@gmail.com

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja paikka varataan maksamalla 200e varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumisen peruuttaminen 2kk ennen koulutuksen alkua on maksuton (Huom! varausmaksua ei palauteta). 1kk ennen alkua puolet koulutuksen hinnasta ja sen jälkeen peruutus koko maksulla. Maksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan. Jos koulutus ei toteudu tai siirtyy palautetaan kaikki maksut.

​Kouluttajasi Kirsi Tammi on joogaterapeutti sekä E-Ryt 500h joogaopettaja/kouluttaja. Kirsi on perustanut Joogakoulu Kirsi Tammen ja toiminut päätoimisena joogaopettajana 10v. Kirsi toi yin jooga tunnit Kuopioon yksityisen opetuksen puolelle vuonna 2012. Kirsin koulutukset ovat olleet hyvin suosittuja ja hän on kouluttanut yin joogan ohjaajia eripuolille Suomea jo usean vuoden ajan. Kirsi on kouluttajana tarkka sekä kannustava ja innostava.

Aikaisemmasta koulutuksesta sanottua:
"Kävin Kirsin Tietoisen joogan ohjaajakoulutuksen 2019 ja sen myötä halusin jatkaa polkuani myös Yin-joogan pariin. Koulutus oli toteutettu hyvänä jatkumona aiemmalle koulutukselleni, asiaa oli paljon, mutta etenimme rennon rauhalliseen tahtiin. Etenkin asanalinjausten läpikäynti perusteellisesti eri variaatiot huomioiden ja pareittain toisiamme ohjaten oli todella antoisaa. Lisäksi koulutus sisälsi paljon pohdintaa ja keskusteluita eri aihealueisiin liittyen. Meillä oli ihana pienryhmä, jonka hyväksyvässä ja lämpimässä energiassa oli helppoa jakaa ajatuksia. Iso kiitos Kirsille laajan tietotaidon jakamisesta selkeästi ja monipuolisesti, koulutus antoi valmiudet yin joogan ohjaamiseen sekä syvensi ja inspiroi omaa matkaani joogan polulla" Jonna

Ilmajoogan ohjaajakoulutus 20h

Aika: 24-25.9.2022 klo 9-18

Paikka: Joogakoulu Kirsi Tammi

Kouluttaja: Kirsi Tammi

Hinta: yksi osio 300e + 24% Alv

Ilmoittautuminen: joogakoulukirsitammi@gmail.com

Haluatko nostaa harjoituksesi lattialta ilmaan? Haluatko oppia ohjaamaan ilmajoogan tunteja myös toisille?

Kuopiossa järjestettävä ilmajoogan ohjaajakoulutus jakaantuu kahteen osioon, joista voit käydä jommankumman tai kummatkin.

Koulutus on suunnattu pääsääntöisesti joogaohjaajille, mutta on avoin kaikille, jotka haluavat syventää omaa tietouttaan ilmajoogasta.

Ensimmäinen osio pidetään 24-25.9.22
la-su klo 9-18


Ensimmäisessä jaksossa opit perusteellisesti ilmajoogan perusasanat ja liikkeet sekä siirtymät, sekä tuntien suunnittelun. Turvallisuuden, liinojen solminnan, hoidon sekä kiinnitykset.

Koulutus perustuu perinteisiin mattojoogan asanoihin, joita on muokattu niin, että ne muodostavat toimivan kokonaisuuden liinan kanssa tehtäessä. Koulutuksessa painotamme oikeaa tekniikkaa ja turvallista harjoitusta sekä erilaisten tuntirakenteiden suunnittelemista. Viikonlopun jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja ja sinulla on taidot suunnitella tunteja erilaisille ryhmille.

Ilmajooga kiinnostaa laajaa asiakaskuntaa ja on erittäin tärkeää, että osaat suunnitella ja ohjata tunteja esimerkiksi myös ihmisille, joita jännittää tai joilla on kehonhallinnassa haasteita. Näin voit palvella paljon suurempaa joukkoa ihmisiä ja luoda onnistumisen kokemuksia. Tähän keskitymme koulutuksessa.

Ensimmäisen osion hinta on 300e + ALV 24% Ilmoittaudu mukaan 4.9.22 mennessä laittamalla viestiä: joogakoulukirsitammi@gmail.com

Toisessa osiossa käymme läpi advance asanat sekä tuntien suunnittelun haastavammille ohjelmille. Mukana myös akrobaatisempia liikkeitä, kuten erilaisia variaatioita käsilläseisonnoista sekä erilaisia sidontoja. Tämän jälkeen voit alkaa ohjaamaan vauhdikkaampia tunteja. Toisen osion ajankohta voidaan suunnitella yhdessä.
Toisen osion hinta 200e + ALV 24%

Kouluttajana toimii Ilmajooga Kuopion ja Joogakoulu Kirsi Tammen perustaja Unnata aerial ilmajoogan opettaja Kirsi Tammi. Kirsillä on vuosien kokemus mattojoogan sekä ilmajoogan opettamisesta ja kouluttamisesta. Hän on kouluttautunut laajasti ja valmistuu pian joogaterapeutiksi 350h ja tuo mm. näitä terapeuttisia näkökulmia koulutukseen mukaan.

Ilmajoogan avulla voimme luoda elämyksiä ja kokemuksia, jotka jäävät mieleen.

 

Tule mukaan kouluttautumaan! 

Hae mukaan koulutukseen

Kiitos ilmoittautumisesta! Vahvistan osallistumisen mahdollisimman pian.

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page