top of page
DSC_8585_edited.jpg

Koulutukset

Järjestämme Ilmajooga-, Hatha- ja Yin joogan opettajakoulutusta.
Katso alta tulevat koulutukset

425707289_877247344413130_8071009089736965907_n.jpg

Luontojooga -ohjaajakoulutus 2024

Ilmoittautuminen: 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Niina Räsänen, suunnittelija
niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
044 746 2863

asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
044 746 2840

Neljän elementin luontojoogaohjaaja -koulutus alkaa Kuopiossa kesällä 2024!

Työskenteletkö sosiaali- liikunta- tai luontoalalla? Oletko joogasta ja luonnosta tykkäävä harrastaja? Onko haaveissasi ohjata voimauttavia luontoelämyksiä joogan, luontomeditaation sekä villiyrttien kera? Nyt voit opiskella luontojoogaohjaajaksi.

Suomalaisille luontosuhde on perinteisesti ollut todella tärkeä ja monet tutkimukset osoittavatkin luonnon sekä myös joogan kokonaisvaltaiset hyvät vaikutukset terveydelle. Nykyään monet ovat kuitenkin erkaantuneet luonnon elvyttävästä voimasta, stressitasot saattavat olla aivan tapissa ja keinot hallita stressiä kadoksissa. Välineitä ja keinoja hakeutua luontoon oman luontosuhteen ja itsensä äärelle kaivataan nykyajassa siis todella paljon ja tähän luontojoogaohjaaja -koulutus syventyy kahden viikonlopun aikana kesäisessä Kuopiossa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luontojoogan ja villiyrttien äärelle!

Sisältö
Luontojoogaohjaaja -koulutuksessa opit luonnossa tehtäviä monipuolisia harjoituksia käyttäen:

~ joogan liikekieltä
~rauhoittavia hengitysharjoituksia
~luonnon elementteihin pohjautuvia meditaatioharjoituksia sekä erilaisia palauttavia menetelmiä.

Koulutusmateriaalit ja opiskelut sisältävät luontojoogaan suunniteltuja valmiita ohjelmia, jotka sopivat esimerkiksi työyhteisöjen hyvinvointipäiviin. Koulutukseen kuuluu myös kotitehtäviä, ohjausharjoittelua sekä päättötyö, jossa jokainen suunnittelee omalle ryhmälleen sopivan luontojoogaharjoituksen. Koulutus sisältää myös syventymisen villiyrtteihin villiyrtti- ja hortafarmikouluttaja Johanna Räikkösen johdolla. Opit Johanna johdolla tunnistamaan ja käyttämään villiyrttejä osana luontojoogaryhmien ohjaamista.

Ensimmäisenä viikonloppuna opiskelemme kaksi erilaista luontojooga harjoituskokonaisuutta, joita voit käyttää omassa työssäsi ja joiden pohjalta voit suunnitella omia luontojooga kokonaisuuksia. Käymme läpi kaikkien harjoitusten sisällöt yksityiskohtaisesti. Opiskelemme myös luontojooga aiheeseen liittyvää teoriaa. Tutustumme tarkemmin teoriassa maa, vesi ilma ja tuli elementteihin. Käymme läpi myös kiinalaisen lääketieteen ajatuksia vuodenaikojen rytmistä ja pohdimme, miten näitä ajatuksia voisi hyödyntää luontojoogassa täällä pohjolassa. Tutkimme myös uutta tutkimusta luonnon vaikutuksesta hyvinvointiin. Saat myös kirjasuosituksia sekä kotitehtävän.

Toisena viikonloppuna opiskelemme kaksi erilaista luontojooga harjoituskokonaisuutta lisää, joita voit käyttää omassa työssäsi ja joiden pohjalta voit suunnitella omia luontojooga kokonaisuuksia. Käymme läpi kaikkien harjoitusten sisällöt yksityiskohtaisesti Opiskelemme myös Johannan johdolla villiyrttejä ja opit hyödyntämään villiyrttejä osana omia luontojoogaryhmiäsi. Lisäksi saat valmistusohjeet koulutuksessa käytyihin tuotteisiin. Saat myös vinkkejä henkilökohtaiseen käyttöösi vinkkejä villikasvien käytöstä ruuanvalmistuksessa ja itsehoidossa. Saat myös ohjeet päättötyön tekemiseen ja palauttamiseen sekä harjoitustuntien pitoon.

Toisen viikonlopun aikana opit:
Tunnistamaan ja keräämään 6-8 villikasvia luonnosta
käsittelemään ja säilömään kasvit perusteet suunnitella ja valmistaa villiyrttiteen- sekä ulkoisesti käytettäviä tuotteita villikasveista esim. jalkakylvyn muodossa hyödyntämään villikasveja omassa työssäsi

Koulutuksen ajankohta 25.05.2024 - 09.06.2024
Paikka
Pilpan maja; Kuopio

Hinta
785,00€
Ilmoittaudu viimeistään
06.05.2024

Viime vuoden koulutuksesta saatua palautetta
”Koulutus oli parempi kuin odotin. sain hyvät perustyökalut ja pohjan luonto-ohjaajaksi. näillä tiedoilla pystyy rakentamaan hyvän kokonaisuuden yrityksen tuotepakettiin ja palveluihin.

Mukava rauhallinen tempo koulutuksen ajan. Tykkäsin kovasti. Tietoa tuli paljon, mutta mukavalla tahdilla.”

”Tykkäsin siitä, että kaikki harjoitteet on tuotu käytäntöön ja siihen konkretiaan, - miten voisit tätä ohjata omalle ryhmällesi.”

”Koulutus oli kattava kokonaisuus. Oli hienoa, että saatiin valmiit ohjelmarungot, joita voi sitten työstää mieleisekseen. Villiyrttipäivä oli mahtava lisä luontojoogaan. Vetäjänä Kirsi olet ihanan rauhallinen ja tasapuolinen.”

”Koulutus yhdisti ihanalla tavalla joogaa, luontoa, vuodenaika- ajattelua ja kiinalaista lääketiedettä. Liikkeet oli hyvin suunniteltuja luonnossa tehtäviksi ja hyvin monille erilaisille ryhmille sovellettavaksi. Taidolla suunniteltu kokonaisuus.”

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Niina Räsänen, suunnittelija
niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
044 746 2863

asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
044 746 2840

Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hae mukaan koulutukseen

Kiitos ilmoittautumisesta! Vahvistan osallistumisen mahdollisimman pian.

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page