top of page

Joogakoulu

Levollisuus – Palautuminen – Vahvistuminen – Ilo

 

On tärkeää kuunnella omaa olemustaan ja sitä millainen harjoitus sopii sinulle. Joogakoulun tavoitteena on tarjota erilaisille joogeille mahdollisimman hyvin sopivia joogaharjoituksia. Monipuolisten jooga- ja pilatestuntien lisäksi joogakoulumme tarjoaa erilaisia kursseja ja koulutuksia.  Joogakoulun tuntivalikoimasta löytyy ilmajoogaa, voima joogaa, pilatesta sekä yin joogaa ja äänimaljarentoutusta.

Kirsi Tammi

Hei, Olen Joogakoulun perustaja ja pääopettaja. E-RYT 500h joogaopettaja, joogaterapeutti, joogakouluttaja sekä mindfulnes- ja pilatesohjaaja.

Oma polkuni lähti alulle jo kauan sitten ja olen opiskellut ja tutkinut hyvinvoinnin erilaisia ulottuvuuksia jo 20 vuoden ajan. Jooga ja hyvinvointia edistävä liike on kulkenut matkassani jo pitkään ja olen opiskellut monissa erilaisissa laajoissa koulutuskokonaisuuksissa. 

Päätoimisena jooganopettajana olen toiminut jo yli 10 vuotta ja Joogakoulu Kirsi Tammen perustin 3 vuotta sitten. Vuosien varrella olen pitänyt tuhansia joogantunteja, erilaisia kursseja, joogamatkoja ympäri maailman sekä kouluttanut uusia joogaohjaajia. Olen myös tuonut mm. Unnata ilmajoogan Kuopioon. 

Itse innostun hyvin dynaamisesta vinyasa flow joogasta ja pilateksesta, jotka kummatkin vahvistavat kehoa. Palauttavasta meditatiivisesta yin joogasta sekä äänimaljarentoutuksesta. 4 lapsen vanhempana tiedänkin, että elämä voi olla täyttä ja välillä hyvin stressaavaakin. Siksi mielestäni joogaharjoituksen on tärkeää olla omaa elämää tukevaa ja voimavaroja lisäävää.

Minulle on myös tärkeää, että Joogakoulun tarjonta ja opettamani tunnit ovat asiantuntevia ja aina asiakaslähtöisiä. Panostan siihen Joogakoulussa, että  jokainen voi tulla salille omana itsenään ja harjoitella juuri itselleen sopivalla tavalla. Joogakoululta voit löytää turvallisen sataman, jonne voit pysähtyä itsesi äärelle. 

Lämpimästi tervetuloa!

E-RYT500 (1).png
Unnata-Logo-R-retina.png
YACEP (1).png
YTlogo_black.png
joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page