Joogakoulu

Levollisuus – Palautuminen – Vahvistuminen – Ilo

Joogakoulu Kirsi Tammi on Kuopiossa sijaitseva monipuolista joogan opetusta tarjoava joogasali. Uskomme joogan palauttavaan, voimaannuttavaan sekä elämän peruskysymysten äärelle tuoviin voimiin. Joogan sanoma on iätön ja kaunis. Joogan monet ulottuvuudet ovat lähellä sydäntämme. On tärkeää kuunnella omaa olemustaan ja sitä millainen harjoitus sinulle sopii. Tavoitteenamme onkin tarjota erilaisille joogeille mahdollisimman hyvin sopivia joogaharjoituksia. Monipuolisten asanatuntien lisäksi joogakoulumme tarjoaa meditaation, pranayaman sekä joogan filosofian kursseja ja koulutuksia. Olemme erikoistuneet ilmajoogaan, voima joogaan, joogaterapiaan sekä palautumiseen

!Namaste

Kirsi Tammi

Olen joogakoulun perustaja ja pääopettaja.

Oma polkuni lähti alulle jo kauan sitten ja olen opiskellut ja tutkinut hyvinvoinnin erilaisia ulottuvuuksia 20 vuoden ajan aina intialaisesta päähieronnasta ayurvedaan. Joogaa olen opiskellut monissa erilaisissa joogaopettajakoulutuksissa yli 1000h verran ja kouluttaudun jatkuvasti lisää. Parhaillaan opiskelen pitkässä ja laadukkaassa joogaopettajien 350h jatkokoulutuksessa, jossa teemana on joogaterapia ja josta valmistun joogaterapeutiksi sekä BASI pilates koulutusohjelmassa.

Päätoimisena jooganopettajana olen toiminut 10 vuotta ja Joogakoulu Kirsi Tammen perustin 2 vuotta sitten. Vuosien varrella olen pitänyt tuhansia joogantunteja, erilaisia kursseja, joogamatkoja ympäri maailman sekä kouluttanut uusia joogaohjaajia. Olen myös tuonut mm. Unnata ilmajoogan Kuopioon. 

Itse innostun hyvin dynaamisesta vinyasa flow joogasta ja pilateksesta, jotka kummatkin vahvistavat kehoa. Palauttavasta meditatiivisesta yin joogasta sekä äänimaljarentoutuksesta. 4 lapsen vanhempana tiedänkin, että elämä voi olla täyttä ja välillä hyvin stressaavaakin. Siksi mielestäni joogaharjoituksen on tärkeää olla omaa elämää tukevaa ja voimavaroja lisäävää.

Minulle on myös tärkeää, että Joogakoulun tarjonta ja opettamani tunnit ovat asiantuntevia ja aina asiakaslähtöisiä. Panostamme siihen Joogakoulun opettajien kanssa, että jokainen voi tulla salille omana itsenään ja harjoitella juuri itselleen sopivalla tavalla. Joogakoululta voit löytää turvallisen sataman, jonne voit pysähtyä itsesi äärelle. 

155498982_391047265650869_3024139642113139448_n.jpg

Jenni

Joogakoulun vierailevana opettajana toimii Jenni.

 

Hei, Olen Jenni ja on koulutukseltani olen filosofian maisteri. Viime vuodet olen työskennellyt liikunta-alalla ohjaten joogaa sekä jumppia laidasta laitaan.

 

Mun lempparijooga on kuumajoogaa ja koulutuksen täällä ohjaamaani 26+2 -sarjaan kävinkin aurinkoisessa Kaliforniassa. Tunneillani riittää lämpöä ja haastetta ja ohjaajana olen lempeän jämäkkä​

Jennin suosittu tunti on Hot26+2 

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p