LÄHDE PAKKASIA PAKOON PILATES MATKALLE KIRSIN KANSSA KANARIAN LÄMPÖÖN JA AURINKOON HELMIKUUSSA 2023!

Pilates harjoitus joko aamulla auringonnousun aikaan tai illalla auringonlaskun aikaan upealla aurinkoterassilla, mistä on upea näköala merelle! Päivisin on aikaa nauttia lämmöstä tai tutustua Puerto Ricoon tai lähialueille. Yhtenä päivänä on mahdollista lähteä patikointiretkelle Gran Canarian vuoristoon (lisämaksullinen).

Matkan voi ottaa ilman aterioita tai aterioiden kanssa. Huoneistoissa on minikeittiö ja ostoskeskus missä on ravintoloita ja kauppoja on ihan vieressä. Hotellin alueella on minimarket. Myös perheen voi ottaa mukaan -kysy tarjous!

Huoneistohotelli Riosol sijaitsee Gran Canarian Puerto Ricon keskustan yläpuolella, kukkulan huipulla! Hotellilta on upea näköala Puerto Ricon yli merelle. Huoneistoissa on keittiönurkkaus tarvikkeineen ja parveke tai terassi. Hotellihuoneissa ei ole keittiönurkkausta, mutta parveke upealla meinäköalalla! Hotellilla on kaksi uima-allasaluetta, tenniskenttä, pieni kuntosali sekä monitoimihuone. Läheltä löytyy mm. minigolf sekä ostoskeskus.

Matkalla on mukana kuopiolainen pilatesohjaaja Kirsi Tammi. Pilatesta on viitenä päivänä viikossa.

Kirsin terveiset: "Tervetuloa mukaan pilatesmatkalle! Teemme matkalla 5 päivänä vuoron perään kahta erityyppistä pilates harjoitusta – vahvistavaa voima harjoitusta sekä kehoa avaavaa ja huoltavaa harjoitusta. Jokainen harjoitus on kestoltaan 80min sisältäen tietoa pilates hengityksestä, liikkeiden suoritustavasta sekä monipuolisen harjoituksen, jossa käydään läpi koko keho. Harjoitukset sopivat niin vasta-alkajalle kuin jo aikaisemmin pilatesta tehneelle."

Kirsi on ohjaajana perusteellinen ja selittää asiat, niin että ne on helppo ymmärtää. Kysy rohkeasti lisää, jos sinulla tulee kysymyksiä liittyen harjoitukseen: kirsinjooga@gmail.com.

Tarvitset matkalle mukaan alustan sekä jumppakuminauhan. Jos sinulla ei ole kuminauhaa ja haluat ostaa nauhan Kirsiltä niin laita viestiä ajoissa. 

Aikaisempaa kokemusta pilateksesta ei tarvita!

ÖYDÄT HINNAT JA LISÄÄ TIETOA MATKASTA TÄÄLTÄ :

https://www.tilausmatkat.info/matkat/hyvinvointimatkat/pilatesmatka-puerto-ricoon-01.-08.02.2023-early-bird-ale.html

Joogamatkat aurinkoon

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p