top of page
ilmajooga2_bg_edited.jpg

Viikkotunnit

Meiltä löydät erilaisia tunteja ja kursseja esimerkiksi hot voima joogasta, yin joogasta ja mindfulnessista sekä ilmajoogasta. Järjestämme paljon myös erilaisia syventäviä kursseja, joista löydät tietoa kohdasta kurssit. Meille voit tulla harjoittamaan joogaa ryhmässä tai ottaa oman yksityistunnin. Jos haluat tunnin omalle ryhmällesi, niin katso lisää kohdasta yrityksille.

 

Lukaisethan ohjeet ennen, kun varaat paikan viikkotunnille.

Näin takaamme kaikille mukavan kokemuksen.

Kiitos!

- voit varata itsellesi paikan mille tahansa tunnille aina 2 viikoksi eteenpäin

- viikkotunnille varataan aina paikka ajanvarausjärjestelmän kautta ja kursseille sähköpostilla.

- jos et pääse tunnille, niin paikka tulee perua viimeistään 4h ennen tunnin alkua

- tunti tulee aina perua ajanvarausjärjestelmän kautta, eikä sitä voi perua soittamalla tai viestillä

- jos paikkaa tunnille ei ole peruttu, niin tunnista menee joko normaali tuntimaksu, yksi ruksi kortista tai viikon 1 tuntipaikka. Jos peruuttamattomia tunteja alkaa kertymään, niin tulevat varaukset poistetaan niin pitkäksi aikaa, että asia on selvitetty. Jos siis epäilet olevasi kipeä tai estynyt osallistumaan tunnille, niin peru varauksesi ajoissa. Näin vältymme epäselvyyksiltä.

- myös varasijalla olevien ja sieltä tuntipaikan saaneiden tulee perua paikkansa, jos ei pääsekään paikalle.

- tunnille ilmoittaudutaan aina Joogakoulun ohjaajalle vastaanotossa

- Kunto Kuopio ei ota vastaan maksuja eikä ilmoittautumisia

Salilta löytyy lainaksi mattoja, joogapalikoita, bolstereita sekä vöitä. Suosittelemme

kuitenkin hygienia syistä hankkimaan oman maton, sekä tuomaan yin tunnille pyyhkeen bolsterin päälle.

Kiitos, kun jaksoit lukea loppuun. 

Nähdään matolla!

Alla kuvaukset tunneista, jotka kuuluvat peruslukujärjestykseemme.​

Perusviikkotuntien lisäksi pidämme erilaisia teematunteja pääsääntöisesti viikonloppuisin. 

Hot Vinyasa flow

Hot Vinyasa flow on hyvin dynaaminen ja reippaasti etenevä tunti. Tunti pidetään 30c asteen lämmössä ja sopii parhaiten jo jonkin aikaa jooganneille. Tunnilla tehdään koreografisempaa asanaharjoitusta sekä harjoitellaan myös käsitasapainoiluja. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki! Tunti loppuu aina loppumeditaatioon.

Hot Voima jooga

Hot Voima Jooga tunnilla teemme dynaamista hatha jooga harjoitusta klassissilla asanalinjauksilla n. 30c asteeseen lämmitetyssä salissa. Tunti kehittää kehon voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnin tahti on rauhallinen ja tasapainoinen ja se loppuu aina loppurentoutukseen ja meditaatioon. Myös aloittelijat voivat tulla testaamaan tuntia.

Hot Yin jooga ja Triggerpoint yin

Hot Yin joogatunnilla tehdään ihania pitkäkestoisia avaavia asanoita lämmitetyssä salissa. Tällä tunnilla keskitymme kehon yleisesti jäykimpiin alueisiin, kuten lantioon.

 

Yin jooga avaa kehoa syvästi ja edistää aineenvaihduntaa nivelissä ja jänteissä. Tunti rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Tunti sopii kaikille. Ota tunnille mukaan oma pyyhe, joka laitetaan bolsterin päälle.

Triggerpoint yinissä teemme lämmitetyssä salissa yin joogan asanoita, joihin yhdistetään syväkudoshierontaa fasciahierontapallolla tehtynä. Tunti on hyvin rentouttava. 

Sointuisa yin hot ja Yin jooga ja Yoganidra

Sointuisalla Hot Yin joogatunnilla tehdään ihania pitkäkestoisia avaavia asanoita lämmitetyssä salissa. Tunnin lopussa rentoutus äänimaljojen ja suuren kongin äänten väreilyssä.  Tunti on super rentouttava...

 Yin jooga ja Yoganidra - joogatunnilla tehdään ihania pitkäkestoisia avaavia asanoita lämmitetyssä salissa. Tunnin lopussa erityinen yoganidra - syvärentoutus . Tunti on super rentouttava...

Hatha flow

Hatha flow tunti pidetään kevyesti lämmitetyssä salissa. Tunnilla tehdään harjoitusta, joka sopii kaikille. Teemme asanat ja liikkeet pääsääntöisesti seisten tai varioidusti. Keskitymme löytämään rauhoittavan hengityksen ja tasapainoisen mielen. Tunti loppuu aina loppurentoutukseen ja meditaatioon.

Tunti sopii aloittelijoille ja rauhallisesta joogaharjoituksesta pitävälle.

Chakra jooga

Chakra jooga tunti pidetään kevyesti lämmitetyssä salissa. Tunnilla tehdään harjoitusta, joka sopii kaikille. Teemme asanat ja liikkeet rauhalliseen tahtiin käyden läpi liikkeen avulla kehon energiakeskuksia eli chakroja.  Tunnilla opit myös lisää joogisesta energia-anatomiasta. Keskitymme löytämään rauhoittavan hengityksen ja tasapainoisen mielen. Tunti loppuu aina loppurentoutukseen ja meditaatioon.

Ilmajoogassa yhdistyvät perinteinen lattialla tehtävä joogaharjoitus katosta roikkuvaan ilmajoogakankaaseen, jonka tuella teemme asanoita sekä liikesarjoja.

Lempeässä ilmajoogassa keskitymme erityisesti rangan avaamiseen ja vapauttamiseen sekä kehon kireyksien poistamiseen. Kankaan tarjoama tuki ja painovoima mahdollistavat syvempiä venytyksiä, kuin lattialla. Teemme  rauhallisessa tahdissa etenevää harjoitusta.

Inversio (asento, jossa ollaan ylösalaisin) on yksi tärkeä osa joogaa. Ilmajooga mahdollistaa turvallisen vaihtoehdon lattialla tehdyille inversioille; selkärangan ja niskan alueelle ei kohdistu painetta kuten mattojoogassa vaan roikumme vapaina liinan varassa.

Voima ilmajooga

Voima ilmajoogatunti on monipuolinen harjoitus. Keskitymme tällä tunnilla erityisesti tekemään vahvistavia asanoita, kuten joogan soturi-asanat tai lankut sekä erilaisia roikuntoja ja käsilläseisonta variaatioita.

 

Ilmajooga harjoituksena parantaa ryhtiä vahvistamalla keskivartalon tukilihaksia ja avaamalla rankaa sekä kehittämällä tasapainoa. Inversio (asento, jossa ollaan ylösalaisin) on yksi tärkeä osa joogaa. Ilmajooga mahdollistaa turvallisen vaihtoehdon lattialla tehdyille inversioille; selkärangan ja niskan alueelle ei kohdistu painetta kuten mattojoogassa vaan roikumme vapaina liinan varassa.

Lempeä ilmajooga

Vaihtuvat teematunnit viikonloppuisin

- FeetUp jooga 

- Aroma yin jooga

-Ilma Yin jooga

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page