top of page

Jooga- ja hyvinvointimatkat 2023

Hyvän olon treeniloma 14.5-21.5.2023
Kreetan keväässä kutsuu..

IMG_20220516_133724_168_edited.jpg
20220509_082405_edited_edited_edited.jpg

Miltä kuulostaisi aloittaa aamu pilates- tai kuntopiiriharjoituksella, auringon lempeästi paistaessa ”Kreetan meren” yllä? Jatkaa päivää monipuolisen aamiaisen jälkeen ja tutustua rauhassa viehättävään Agios Nikolaoksen kaupunkiin vain 15 minuutin kävelymatkan päässä tai nauttia auringosta meren rannalla tai altaalla. Iltatunneilla vaihtelevat lempeä yin jooga, dynaaminen FasciaMethod sekä tanssikoulun tunnit. Luvassa  siis hyvän mielen tunteja aamuisin ja iltaisin rautaisten ammattiohjaajien johdolla:

 • Pilatesta ja kuntopiiriä tekniikka ohjeistusten kanssa, yin joogaa ja fascia methodia sekä tanssikoulua aiheenaan kreetalaiset kansantanssit
   

 • Esimerkkipäivä: klo 7:30- 8:30 pilates-harjoitus tai 10:00 – 11:30 kuntopiiri + tekniikka
  17:30–19  FasciaMethod / yin jooga / tanssikoulu
   

Ohjelma ei vaadi superkuntoa ja räätälöimme harjoitukset kaikille sopiviksi ja kaikki tunnit ovat vapaaehtoisia!

Matkalla ohjaajina toimivat joogaopettaja ja pilatesohjaaja Kirsi Tammi ja liikuntaohjaaja Tuula-Riitta Mutanen.

 • Kirsi Tammi on joogaterapeutti ja pilatesohjaaja. Kirsi on Joogakoulu Kirsi Tammen ja Ilmajooga Kuopion perustaja. Hän on kouluttautunut laajasti hyvinvoinnin ja joogan alueella. 
   

 • Tuula-Riitta 'Tuulis' Mutanen työskentelee Itä-Suomen yliopistossa tutkimushoitajana ja ohjaa vapaa-ajallaan erityyppisiä ryhmäliikuntatunteja kuten hatha- ja yinjoogaa, FasciaMethod-kehonhuoltoa sekä lihaskuntotunteja. Tuki- ja liikuntaelin ongelmat ovat Tuuliksen sydäntä lähellä ja niihin löytyykin upeita kehonhuoltoharjoituksia, kuten FasciaMethod, johon pääset tutustumaan.
   

  "Lupaamme sinulle iki-ihanan Itä-Kreetan Agios Nikolauksen upeissa maisemissa, ikimuistoisia hetkiä liikkumisen parissa. Välillä hikoillaan ja nostetaan kuntoa ja kestävyyttä ja vastapainoksi. Kreetalla on erityinen paikka sydämessäni." -Tuulis

Ota kaveri tai puoliso mukaan ja lähde pölistelemään talven tomut pois!

TEE OMA VARAUKSESI TÄÄLTÄ

IMG_20220516_133724_588_edited.jpg
IMG_20220516_133724_553_edited.jpg

Joogaloma viinitilalla Barbarescossa, Piemontessa 1.–6.9.2023

                   

Lämpimästi tervetuloa elämykselliselle joogalomalle, jonka pidämme viinitilalla Barbarescon viinikylässä yhteistyössä matkatoimisto Arsmondon kanssa!  

Barbaresco kuuluu Langhen alueeseen, joka on Unescon maailmanperintökohde Piemonten maakunnassa, Pohjois-Italiassa.

 

Jooga- ja mindfulnessharjoitustesi opettajana toimii Joogakoulu Kirsi Tammen perustaja, RYT 500h -joogaopettaja, joogaterapeutti, joogakouluttaja sekä mindfulnessin ohjaaja Kirsi Tammi.

 

Tällä joogalomalla pääset todella nauttimaan yksilöllisestä joogaopetuksesta, sillä mukaan mahtuu 7 matkaajaa. Langhen alue Piemontessa on kulinarismin todellinen kehto: koet siis unohtumattomia makuelämyksiä, joita paikallinen ruoka- ja viinikulttuuri tarjoavat.

 

Rivellan viinitilalla Barbarescon kylässä majoitumme yhden ja kahden hengen huoneisiin.

Isäntä Guido Rivellan yli 40-vuotista viinintekohistoriaa voidaan pitää yhtenä alueen merkittävimmistä; hän vastasi Piemonten tärkeimmän viinin valmistuksesta usean vuosikymmenen ajan. Hänen viiniä pääset myös nauttimaan joogaloman aikana.

 

Rivellan viinitilalta avautuu kuvankauniit näkymät Barbarescon polveileville viinikukkuloille. Aurinkoisina päivinä näet Italian ja Ranskan Alpit horisontissa. Viinitilalta kävelet 5–10 minuuttia Barbarescon kylään, jossa on useita ravintoloita ja viinibaareja.

 

Joogan lisäksi teemme kävelyretkiä lähialueen viinikyliin, nautimme lounaita ja illallisia alueen ravintoloissa sekä picnicin viinitarhoilla. Pääset myös paikallisille tiloille viinin- ja pähkinänmaistiaisiin sekä perehtymään alueen villiyrtteihin ja muun muassa sahramituotteisiin.

 

Riikka ja Jyrki Sukulan viinitilalla Serralungassa järjestämme viininmaistiaiset.

 

Shoppailuakaan lähistöllä sijaitsevassa Alban kaupungissa emme ole unohtaneet.

 

Joogaloma on avoin kaikille. Ennakkotaitoja ei tarvita. Mukaan tarvitset JOOGAMATON.

"Jooga ja hyvinvointia edistävä liike sekä hyvinvoinnin erilaiset ulottuvuudet ovat kulkeneet matkassani jo 20 vuoden ajan. Olen opiskellut monissa erilaisissa laajoissa joogan koulutuskokonaisuuksissa sekä toiminut päätoimisena jooganopettajana viimeiset 10 vuotta.  Vuosien varrella näkemykseni jooganopettamisesta on kasvanut kohti joogaterapeuttista, syvää ja rauhallista harjoitusta kohti.  Räätälöin monipuoliset joogatunnit aina osanottajien yksilölliset tarpeet huomioiden, jolloin harjoituksiin on helppo solahtaa mukaan ja aikaisempaa kokemusta joogasta ei välttämättä tarvita. 

 

Joogaloman harjoitukset koostuvat pitkistä, ihanasti herättävistä hieman dynaamisimmista aamuharjoituksista auringon noustessa taivaalle viinitarhojen ylle sekä rentouttavista ja avaavista iltaharjoituksista, kun sirkat alkavat sirittämään iltasointujaan.

 

Aamuharjoituksissa tutustumme joogan asanan lisäksi erityisesti hengitysharjoituksiin sekä mindfulnessiin, josta saat ohjeet myös kotiharjoituksia varten. Iltajoogassa tutkimme hyvinvoinnin näkemyksiä yin joogan ja kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta.

 

Kaiken tekemisen keskiössä on kiireettömyys, palautuminen, kuuntelu ja ilo."

LUE LISÄÄ JA TEE OMA VARAUKSESI TÄÄLTÄ

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page