top of page


Ensi vuoden matkat julkaistaan pian...

Laskeudu syksyn syliin ~ Joogaterapeuttinen retriitti Kolilla 18-20.8.23

329486969_1181218975833534_7524789020960614495_n.jpg

Loistavaa palautetta viime vuonna saanut Laskeudu syksyn syliin ~ Joogaterapeuttinen retriitti järjestetään jälleen kauniissa Villa Oraksessa Kolilla 18-20.8.23 ~

Kaipaatko omaa pientä latautumislomaa, jossa voit nauttia kehon ja mielen hyvinvointia lisäävistä joogaharjoitteista, kauniista Kolin alueen luonnosta, elokuun pimenevistä illoista ja maittavasta kasvisruuasta?

Joogaterapeuttinen retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden hidastaa tahtia ja pysähtyä itsesi äärelle.

Teemme retriitillä lempeää tietoista joogaterapeuttista liikettä, kehon energiankiertoa elvyttävää Yin Tonics® harjoitusta sekä syvästi palauttavaa ja rentouttavaa yoganidraa sointukylvyn kera. Retriitti sisältää myös kaksi luentoa liittyen hyvinvointiin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Saat siis retriitiltä täyden kattauksen palauttavaa ja hyvinvointia vahvistavaa harjoitusta sekä myös tietoa kotiin viemiseksi.

 

Viikonlopun hinta: 320e sis. alv
Varaa oma retriittipaikkasi: joogakoulukirsitammi@gmail.com tai voit myös soittaa tai laittaa viestiä WhatsAppilla 0405747793.
Paikkoja rajattu määrä.

Retriitin hintaan kuuluu koko viikonlopun ohjelma, majoitus, ruuat sekä saunat kahtena iltana. Hinta ei sisällä lakanoita, matkoja paikalle eikä matkavakuutusta. Lakana ja pyyhevuokra on 10e tai voit myös tuoda omat lakanat.

Retriitin ohjelmaosuuden voi maksaa myös liikuntaeduilla kuten, smartum, e-passi, edenred tai eazybreak.

Retriitille ilmoittautuminen on sitova ja saat tarkemmat ohjeet maksusta ja osallistumisesta sähköpostiin.
Jos itse estyt tulemasta retiriitille, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Rahat palautetaan vain, jos tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta. Joogakoulu Kirsi Tammi vastaa retriitin sisällöstä ja Villa Oras vastaa majoituksesta ja ruokailusta.

 

Retriitin alustava ohjelma:

Aloitus:
perjantaina 18.8.2023
16-17 Saapuminen ja majoittuminen
17-19 Retriitin aloituspiiri sekä lempeästi kehoa hoitavaa joogaterapeuttista liikettä sekä meditaatio
19-20 Illallinen
20-21:30 Pihasauna lämpiää
21:30 -22 Yoganidra – joogin syvärentoutuminen sekä sointurentoutus

Lauantai:
7-8 Päivään heräily ~ tietoista joogaterapeuttista liikettä sekä meditaatio
8-9 Aamupala
10-11,30 Luento hyvinvoinnin metodeista kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta
12-13 Lounas
13-16 Vapaata aikaa luonnossa liikkumiseen, mahdollisesti yhteinen retki Kolille
16-18 Yin Tonics® harjoitus teemanaan ruuansulatus
18-19 Ruokaisa iltapala
19- 21 Pihasaunan löylyt
21- 22 Hyvän unen sointurentoutus

Sunnuntai:
8-9 Päivään heräily ~ tietoista joogaterapeuttista liikettä sekä meditaatio
9-10 Aamiainen
10,30 - 12 Luento terveyden ylläpidosta ja ruuansulatuksesta kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta
12-13 Lounas
13 - 14 Retriitin loppupiiri sekä yhteinen meditaatio

Majoitus ja fasiliteetit:
Majoitus kauniissa Villa Oraan vanhassa hirsisessä retriittikeskuksessa joko 3 - 4 henkilön huoneissa tai 1 hengen majoituskapselissa. Joogatila sijaitsee yläkerran tunnelmallisessa salissa tai hyvällä säällä joogaamme ulkona. Huomioithan, että käytössämme on vain ulkovessa ja pihasauna, joka lämpiää kumpanakin iltana. Villa Oraksessa pääset nauttimaan aidosta 40 -luvun tunnelmasta!

 

Ruoka:
Ruoka on kasvispainotteinen ja tarvittaessa gluteeniton, 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x ruokaisaa iltapalaa. Jääkaappiin voit tuoda myös omia välipaloja ja herkkuja.

Käytössäsi on:
Käytössäsi on koko retriitin ajan bolsteri, tiilet sekä lampaanvillainen joogamatto rentoutumisharjoituksia ym. varten

 

Mukaan retriitille tarvitset:
Sään mukaisen vaatetuksen myös ulkoiluun sekä rennot ja mukavat sisävaatteet. Oman joogamaton dynaamisempaa joogaa varten, pyyhkeen bolsterin päälle ja tyynyn sekä viltin. Jos haluat tehdä muistiinpanoja luennolla, niin ota mukaan myös välineet siihen.

 

Kenelle:
Retriitti sopii kaikille, jotka kaipaavat lisää hyvinvointia ja tasapainoa elämään. Kauniissa ja harmonisessa ympäristössä sekä monipuolisten harjoitteiden avulla voit latautua syksyä varten. Aikaisempaa kokemusta joogasta taikka muista harjoituksista ei tarvita. Otathan kuitenkin huomioon, että vaikka retriitin teema on terapeuttinen jooga, niin retriitillä emme hoida kipuja, sairauksia tai uupumusta vaan ohjelma on terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidon näkökulmasta suunniteltu.

 

Retriitin opettaja
Joogaopettajana retriitillä toimii Joogakoulu Kirsi Tammen perustaja, joogaopettaja sekä joogaterapeutti Kirsi Tammi. Kirsi on opettanut joogaa 10 vuotta ja erikoistunut palautumiseen, joogaterapiaan, äänimaljarentoutukseen sekä kiinalaisen lääketieteen näkökulmiin hyvinvoinnin ylläpidossa.

 

Villa ORA’s:
Villa ORA´s on Kolin kansallispuistossa sijaitseva kodinomainen majatalo missä pääset nauttimaan ajattomuudesta sekä luonnonrauhasta yhteisöllisessä ympäristössä. Kuvia ja lisätietoja majoituksesta pääset katsomaan www.villaoras.fi Verkkovaara 1, 83960 Koli

Lisäpalvelut:
Lisämaksusta voimme saada paikanpäälle Piia Väistön tekemään vyöhyketerapiaa, energiajäsenkorjausta ja energiahoitoja- Jos haluat hoidon ota yhteys www.pianhoitotupa.fi

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page