top of page

Jooga- ja hyvinvointimatkat 2023

Laskeudu syksyn syliin ~ Joogaterapeuttinen retriitti Kolilla 18-20.8.23

329486969_1181218975833534_7524789020960614495_n.jpg

Loistavaa palautetta viime vuonna saanut Laskeudu syksyn syliin ~ Joogaterapeuttinen retriitti järjestetään jälleen kauniissa Villa Oraksessa Kolilla 18-20.8.23 ~

Kaipaatko omaa pientä latautumislomaa, jossa voit nauttia kehon ja mielen hyvinvointia lisäävistä joogaharjoitteista, kauniista Kolin alueen luonnosta, elokuun pimenevistä illoista ja maittavasta kasvisruuasta?

Joogaterapeuttinen retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden hidastaa tahtia ja pysähtyä itsesi äärelle.

Teemme retriitillä lempeää tietoista joogaterapeuttista liikettä, kehon energiankiertoa elvyttävää Yin Tonics® harjoitusta sekä syvästi palauttavaa ja rentouttavaa yoganidraa sointukylvyn kera. Retriitti sisältää myös kaksi luentoa liittyen hyvinvointiin kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Saat siis retriitiltä täyden kattauksen palauttavaa ja hyvinvointia vahvistavaa harjoitusta sekä myös tietoa kotiin viemiseksi.

 

Viikonlopun hinta: 320e sis. alv
Varaa oma retriittipaikkasi: joogakoulukirsitammi@gmail.com tai voit myös soittaa tai laittaa viestiä WhatsAppilla 0405747793.
Paikkoja rajattu määrä.

Retriitin hintaan kuuluu koko viikonlopun ohjelma, majoitus, ruuat sekä saunat kahtena iltana. Hinta ei sisällä lakanoita, matkoja paikalle eikä matkavakuutusta. Lakana ja pyyhevuokra on 10e tai voit myös tuoda omat lakanat.

Retriitin ohjelmaosuuden voi maksaa myös liikuntaeduilla kuten, smartum, e-passi, edenred tai eazybreak.

Retriitille ilmoittautuminen on sitova ja saat tarkemmat ohjeet maksusta ja osallistumisesta sähköpostiin.
Jos itse estyt tulemasta retiriitille, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Rahat palautetaan vain, jos tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta. Joogakoulu Kirsi Tammi vastaa retriitin sisällöstä ja Villa Oras vastaa majoituksesta ja ruokailusta.

 

Retriitin alustava ohjelma:

Aloitus:
perjantaina 18.8.2023
16-17 Saapuminen ja majoittuminen
17-19 Retriitin aloituspiiri sekä lempeästi kehoa hoitavaa joogaterapeuttista liikettä sekä meditaatio
19-20 Illallinen
20-21:30 Pihasauna lämpiää
21:30 -22 Yoganidra – joogin syvärentoutuminen sekä sointurentoutus

Lauantai:
7-8 Päivään heräily ~ tietoista joogaterapeuttista liikettä sekä meditaatio
8-9 Aamupala
10-11,30 Luento hyvinvoinnin metodeista kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta
12-13 Lounas
13-16 Vapaata aikaa luonnossa liikkumiseen, mahdollisesti yhteinen retki Kolille
16-18 Yin Tonics® harjoitus teemanaan ruuansulatus
18-19 Ruokaisa iltapala
19- 21 Pihasaunan löylyt
21- 22 Hyvän unen sointurentoutus

Sunnuntai:
8-9 Päivään heräily ~ tietoista joogaterapeuttista liikettä sekä meditaatio
9-10 Aamiainen
10,30 - 12 Luento terveyden ylläpidosta ja ruuansulatuksesta kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta
12-13 Lounas
13 - 14 Retriitin loppupiiri sekä yhteinen meditaatio

Majoitus ja fasiliteetit:
Majoitus kauniissa Villa Oraan vanhassa hirsisessä retriittikeskuksessa joko 3 - 4 henkilön huoneissa tai 1 hengen majoituskapselissa. Joogatila sijaitsee yläkerran tunnelmallisessa salissa tai hyvällä säällä joogaamme ulkona. Huomioithan, että käytössämme on vain ulkovessa ja pihasauna, joka lämpiää kumpanakin iltana. Villa Oraksessa pääset nauttimaan aidosta 40 -luvun tunnelmasta!

 

Ruoka:
Ruoka on kasvispainotteinen ja tarvittaessa gluteeniton, 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x ruokaisaa iltapalaa. Jääkaappiin voit tuoda myös omia välipaloja ja herkkuja.

Käytössäsi on:
Käytössäsi on koko retriitin ajan bolsteri, tiilet sekä lampaanvillainen joogamatto rentoutumisharjoituksia ym. varten

 

Mukaan retriitille tarvitset:
Sään mukaisen vaatetuksen myös ulkoiluun sekä rennot ja mukavat sisävaatteet. Oman joogamaton dynaamisempaa joogaa varten, pyyhkeen bolsterin päälle ja tyynyn sekä viltin. Jos haluat tehdä muistiinpanoja luennolla, niin ota mukaan myös välineet siihen.

 

Kenelle:
Retriitti sopii kaikille, jotka kaipaavat lisää hyvinvointia ja tasapainoa elämään. Kauniissa ja harmonisessa ympäristössä sekä monipuolisten harjoitteiden avulla voit latautua syksyä varten. Aikaisempaa kokemusta joogasta taikka muista harjoituksista ei tarvita. Otathan kuitenkin huomioon, että vaikka retriitin teema on terapeuttinen jooga, niin retriitillä emme hoida kipuja, sairauksia tai uupumusta vaan ohjelma on terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidon näkökulmasta suunniteltu.

 

Retriitin opettaja
Joogaopettajana retriitillä toimii Joogakoulu Kirsi Tammen perustaja, joogaopettaja sekä joogaterapeutti Kirsi Tammi. Kirsi on opettanut joogaa 10 vuotta ja erikoistunut palautumiseen, joogaterapiaan, äänimaljarentoutukseen sekä kiinalaisen lääketieteen näkökulmiin hyvinvoinnin ylläpidossa.

 

Villa ORA’s:
Villa ORA´s on Kolin kansallispuistossa sijaitseva kodinomainen majatalo missä pääset nauttimaan ajattomuudesta sekä luonnonrauhasta yhteisöllisessä ympäristössä. Kuvia ja lisätietoja majoituksesta pääset katsomaan www.villaoras.fi Verkkovaara 1, 83960 Koli

Lisäpalvelut:
Lisämaksusta voimme saada paikanpäälle Piia Väistön tekemään vyöhyketerapiaa, energiajäsenkorjausta ja energiahoitoja- Jos haluat hoidon ota yhteys www.pianhoitotupa.fi

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Joogaloma italialaisessa linnassa lähellä Roomaa 28.8.–3.9.2023​​ yhteistyössä matkatoimisto Arsmondon kanssa

lataus (7).jpg
lataus (9).jpg

Tervetuloa rentouttavalle joogalomalle italialaiseen linnaan lähelle Roomaa!

 

Jooga- ja mindfulnessharjoitustesi opettajana toimii Joogakoulu Kirsi Tammen perustaja, RYT 500h -joogaopettaja, joogaterapeutti, joogakouluttaja sekä mindfulnessin ohjaaja Kirsi Tammi.

 

Joogalomamme pidetään 1200-luvulta peräisin olevassa tunnelmallisessa Costagutin linnassa, joka sijaitsee vanhalla etruskialueella, vain reilun tunnin matkan päässä Roomasta. Linnassa voimme joogata kattoterassilla, puutarhassa ja sisällä olevassa tilavassa salissa.

 

Nautimme päivittäin linnassa valmistetun kasvisaamiaisen, -lounaan ja -illallisen. Ateriat ovat tyypillisiä italialaisia ja Lazion maakunnan kasvisaterioita. Ateriat kuuluvat hintaan.

Linnan historiallisesta puutarhasta löydät suolavesiuima-altaan ja lukuisia oleskelupaikkoja mimosa-, magnolia- ja persikkapuiden katveesta. Linnassa sinulla on mahdollisuus ottaa myös ayurvedisiä hierontoja. 

 

Lähiseudun tunnettuihihin kohteisiin kuuluvat muun muassa Viterbon kuumat lähteet ja Euroopan suurin kraatterijärvi Bolsena. Luomuviini- ja öljytiloja on naapurustossa, samoin seesteisen kauniit kävelymaastot. Myös iki-ihana Orvieto ja kuulu kuoleva kaupunki Civita di Bagnoregio ovat lähelläolevia näkemisen arvoisia paikkoja.

 

Linnassa sinulla on mahdollisuus majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneisiin. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone.

 

Tämä joogaloma on avoin kaikille. Ennakkotaitoja ei tarvita. Mukaan tarvitset JOOGAMATON.

   

​​

ALUSTAVA OHJELMA  

(tarvittaessa harjoitusaikoja voidaan muuttaa)
 

MAANANTAI 28.8.

*Saapuminen linnaan ja kevyt lounas saapumisen jälkeen 

 

*Noin puolen tunnin mindfulness-sessio orientoituaksemme joogaloman aloitukseen ja mielen rentoutukseen ennen yhteistä

Illallista klo 19.30

 

TIISTAI 29.8.

*Herättelevä aamujooga klo 7.30–9 

 

*Aamiainen klo 9–10

 

*Lounas klo 13

Lounaan jälkeen vierailu oliiviöljytilalla, jossa maustettujen öljyjen maistiaiset sekä tutustumista oliiviöljypohjaiseen luonnonkosmetiikkaan. (kuuluu hintaan)

 

*Rauhoittava iltajooga klo 18–19

 

*Illallinen klo 19.30

 

KESKIVIIKKO 30.8.

 

*Herättelevä aamujooga klo 7.30–9

Aamiaisen jälkeen vapaaehtoinen kävelyretki kahden kilometrin päässä sijaitsevaan Sant'Angelon satukylään, jonka taloissa näet naistaiteilijoiden tekemiä satuaiheisia seinämaalauksia.

 

*Lounas klo 13

 

Rauhoittava iltajooga klo 17.30–18.30 sekä mindfulness-meditaatio 18.30–19 

 

*Illallinen klo 19.30
 

TORSTAI  31.8. oma vapaapäivä tai retkipäivä

Aamiainen klo 8.30

Retkipäivämme suuntautuu Civita di Bagnoregioon ja Bolsenaan, Euroopan suurimmalle kraatterijärvelle. Nautimme lounaan idyllisessä ravintolassa järven rannalla ja Bolsenan kaupungissa sinulle jää myös shoppailuaikaa. Pääset myös vierailemaan Unescon maailmanperintökohteessa, Civita di Bagnoregiossa, jota kutsutaan vajoavaksi kaupungiksi. Retken hinta riippuu osallistujämäärästä.

 

Voit myös viettää oman vapaapäivän ja tehdä kävelyretken naapurikylä Cellenoon. Niille, jotka eivät lähde retkelle, saavat  lounaan linnassa normaalisti klo 13.
 

Retkipäivänä illallinen linnassa on klo 20.
 

PERJANTAI 1.9.

*Herättelevä aamujooga klo 7.30–9

 

*Aamiainen klo 9–10

 

*Lounas klo 13 

Iltapäivällä mahdollisuus viinitilavierailuun, jossa viininmaistiaiset. Retken hinta ilmoitetaan myöhemmin.

 

*Rauhoittava iltajooga klo18–19.30

 

*Illallinen klo 20

 

LAUANTAI 2.9.

*Herättelevä aamujooga klo 7.30–9

 

*Aamiainen klo 9–10

 

*Lounas klo 13

 

*Rauhoittava iltajooga 18–19

 

*Illallinen klo 19.30 

 

SUNNUNTAI 3.9.

*Aamiainen

*Kotimatkalle lähtö

           

Hinta
1330 € / henkilö sisältää
*Kirsi Tammen opetuksen
*6 vuorokauden majoituksen linnassa kahden hengen huoneissa
*6 kasvisaamiaista

*6 kasvisillallista

*6 kasvislounasta

(illallisen yhteydessä lasi paikallista viiniä sisältyy hintaan).

 

*Yhden hengen huoneen lisämaksu on 25 € / yö.

 

Paikkoja on RAJOITETUSTI! Varaukset ovat sitovia. Viimeinen varauspäivä on 26.6.2023.


*Lennot eivät sisälly hintaan

Lähin lentokenttä löytyy Roomasta, jonne suoria lentoja lentää mm. Finnair. Varauksesi jälkeen saat tarkat saapumisohjeet linnaan tai mahdollisuus myös yhteiskuljetukseen kentältä linnaan.

 

VARAUKSET

Varaukset ovat sitovia. Varausehdot löydät täältä. Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan. Yhteystiedot ovat tässä alla. Varauksen tehtyäsi saat tarkemmat tiedot linnasta.

Lisätiedot ja varaukset:

+358 44 3200 008

asiakaspalvelu@arsmondo.fi 


Varausmaksu 100 € maksetaan heti, kun minimimäärä on koossa. ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Loppumaksu maksetaan paikan päällä linnassa ArsMondon maksupäätteellä tai verkkomaksuna. 

lataus (8)_edited.jpg
lataus (10).jpg
joogakoulu-kirsitammi_logo_vari_edited.p
bottom of page